Vitisblogg

Vitisblogg

Vitisblogg

Her kan medlemmer blogge om vin

Colee Serrant 05

VinPosted by Andre Sun, March 02, 2008 21:31:48

Jeg har drukket flere åranger av denne vinen, de fleste ganske vanskelige å forstå og dels skuffende (med unntak av 96 som er fantastisk). Var innom Joly for et år siden. Kommersiell opplevelse (spesielt når man kjører langt for å komme dit). Plukket med meg 3 stk 05 som pliktløp. Revue de vin de France skryter veldig av denne vinen mens VF slakter den. Åpnet derfor 1 flaske i et selskap for noen uker siden (dekantert i 24 timer). Den var ekstremt tykk, rik og mektig. Absolutt ikke oksydert! Jeg tror dette kommer og vil bli svært bra om enn meget spesielt! Alle rundt bordet likte vinen!

  • Comments(2)

Posted by Ole Martin Skilleås Thu, March 13, 2008 14:43:26

Ikke helt. Jeg drakk 2000 Coulée de Serrant i november. Den var svært preget av modent eple, i retning epleskrott. Ikke en god vin. Becherelle 2002 har jeg smakt to flasker av. Den ene oxet, den andre for ung. Med den usikkerhet som hviler over disse ligger jeg godt unna! Det er mye annet å bruke pengene på...

Posted by Jan Berger Henriksen Sat, March 08, 2008 21:08:48

Har også merket meg Vinforums slakt av alt som er nyere enn 2002. Drakk selv Jolys Becherelle 2002 i kveld. En strålende vin. Kona gikk til det skritt å ta av etiketten slik at hun lett skulle kunne den igjen hvis hun måtte finne den på egenhåndsmiley
Vi smakte den også forrige smaking av Chenin Blanc i Vitis. Den var svært bra den gang også, men jeg tror den er enda bedre nå.
Tror jeg må kjøpe noen nye årganger for å sjekke om jeg er enig med Vinforum. Magefølelsen sier dette er eksempel på at vinjournalister går i flokk.